7 december 2022

RecondCar – Sälja bilen

Höj värdet på bilen inför försäljning

Är det dags att sälja bilen kommer en rekonditionering att höja värde upplevelsen. Få ut mer och gör det lättare att sälja bilen. Ett fordon som luktar gott upplevs som fräsch och höjer värdet på din bil. Har du ex haft djur, hund eller katt i bilen kan det vara värt att kosta på en riktig rekonditionering. Vi tvättar och städar och tar effektivt bort dålig lukt. Vill du bara fräscha till doften så är nybils lukten viktig med god doft i kupén. Allt detta på ett miljöanpassat, hållbart och klimat smart sätt.

Klädsel

Få blir sugna på att sätta sig i en bil med sunkig bil klädsel. Därför kan du räkna med att värdet på en bil sjunker om det inte går att få inredningen fräsch. Att byta ut klädseln lönar sig nästan aldrig, vi återställer klädseln till så nära som ny som möjligt.

Rutor
Se till att den är hel, ren och helst fri från stenskott. Det går att fixa till vindrutan för en billig peng och det kan löna sig i längden. Vi kan reparera små stenskott på 30 min.

Mattor
Se till att bil mattorna är fräscha, vi rengör dem med hjälp av högtrycks tvätt och textil tvätt. Om de fortfarande ser glåmiga ut efter tvätten kan vi behandla dem. Vår Högeffektiva textil tvätt tar bara 4 l vatten för hela bilen. Vi använder endast miljögodkända naturmedel i vår textiltvättmaskin.
Tänk på att om du haft djur i bilen kan det ta lite längre tid att få mattorna i nyskick. Vi syr också revor eller utnötta delar.

Trasig utrustning
Potentiella köpare brukar testa så att din bils utrustning fungerar som t.ex. AC och bilstereo. Om de inte fungerar kan du räkna med att de vill pruta på priset. Vi kan toppa upp AC och justera bilstereon, alternativt byta trasiga delar (Offert).

Webbsidan rekommenderas av 1design1.com