7 december 2022

Om oss

Vi har mer än 37 år i branschen inom datorer, IT, fordon när det gäller uppgradering, renovering, rekonditionering, marknadsföring.

Solceller och förnybart

För oss är det en självklarhet att försöka minimera utsläppen av vår egen verksamhet, i första hand laddning av våra verktyg. Därför har vi valt att investera i solceller och vindkraft i vårt garage. Helt självförsörjande på el. Övrig el som köps in kommer uteslutande från förnybara källor.

Hållbarhet är så mycket mer än miljö och klimat, vi använder enbart Miljögodkända rengöringsmedel och vatten sparande utrusning.
Vi tar stort ansvar för att göra bra saker för miljön och följer gällande miljölagar.
Vid vissa tillfällen är det extra mycket värt att se till att göra en ordentlig interiörbehandling av bilen. Ett sådant är inför en bilförsäljning. Om du låter oss jobba igenom din bil innan du säljer kommer det att betala sig i att du får ut mer för bilen. Vi behandlar bland annat skinnsäten, vi neutraliserar dofter i bilen så att den luktar nytt, neutralt och vi ser till att även rengöra luftkonditioneringen för att helt undvika andra oönskade dofter inne i bilen.

Vi har sedan 1980 renoverat, restaurerat och sålt fina bilar.