7 december 2022

Höj värdet på sommarsemestern

Är det dags att ta ut husbilen/husvagnen från vinterförvaringen kommer en rekonditionering att höja värdet på semester upplevelsen. Få ut mer och gör det bekvämare. Ett fordon som luktar gott upplevs som fräsch och höjer värdet på resa Har du ex haft djur, hund eller katt i husbilen/husvagnen kan det vara värt att kosta på en riktig rekonditionering. Vi tvättar och städar och tar effektivt bort dålig lukt. Vill du bara fräscha till doften så är nybils lukten viktig med god doft i kupén. Allt detta på ett miljöanpassat, hållbart och klimat smart sätt.

Klädsel

Få blir sugna på att sätta sig i en husbil/husvagn med sunkiga säten, dynor eller mattor. Att byta ut klädsel, dynor mattor lönar sig nästan aldrig, vi återställer textilier till så nära som ny som möjligt.

Rutor
Se till att den är hel, ren och helst fri från stenskott. Det går att fixa till vindrutan för en billig peng och det kan löna sig i längden. Vi kan reparera små stenskott på 30 min.

Mattor
Se till att mattorna är fräscha, vi rengör dem med hjälp av exklusiv textil tvätt medel. Om de fortfarande ser glåmiga ut efter tvätten kan vi behandla dem. Vår Högeffektiva textil tvätt tar bara 4 l vatten för hela fordonet. Vi använder endast miljögodkända naturmedel i vår textiltvättmaskin.
Tänk på att om du haft djur i husbilen/ husvagnen kan det ta lite längre tid att få mattorna i nyskick. Vi syr också revor eller utnötta dynor.

Trasig utrustning
Trasig utrustning kan förstöra semestern som t.ex. AC och bilstereo. Vi kan installera Solpanel och batteri med omvandlare. Vi kan toppa upp AC och justera bilstereon, alternativt byta trasiga delar (Offert).

Kontakta oss för prisförslag!